Name it Win-actie

Goed nieuws! We hebben een speciale winactie ontwikkeld in samenwerking met Kinderkledingmerk Name it. Speciaal voor onze vaders en moeders is het appeltje eitje om een hele nieuwe garderobe bij elkaar te winnen voor je zoon of dochter.

Name it Kinderkleding staat bekend om haar zeer kwalitatief hoogwaardige stoffen en comfortabele snit. Kinderen zijn gek op de designs en pasvormen van dit merk. Als je toch bezig bent en in een winning mood zit, pak dan meteen even door en zorg dat je kind er warmpjes bij zit dit seizoen. Er zijn een aantal verschillende prijzen te vergeven dus wil je kansmaken op meerdere opties doe dan mee met alle aangeboden spellen om de outfits te winnen.

Name It Kinderkleding is erg populair onder kinderen en is een van de bekendste in de markt. Jarenlang is er gewerkt aan een niet te weerspreken kwalitatieve collectie en ieder jaar wordt dit beter en beter. Er wordt door Name it bijzonder veel geïnvesteerd in innovatie op dit gebied en dat zie je terug in de laatste collecties. Wil je ook kans maken om de eerste te zijn om deze te zien en te winnen, pak dan je kans en zorg ervoor dat je kind de show steelt op het schoolplein.

Mocht je een van de gelukkige zijn dan is er aan het eind van de week nog kans op een extra prijs. Deze wordt geloot onder de reeds gelukkige winnaars. Wil je jouw kind in de spotlight dan is dit je kans. De marketing voor de nieuwe collectie moet nog gelanceerd worden, dus kan jouw kind het gezicht worden van deze nieuwe collectie van Name it Kinderkleding. Mocht je daar niet voor openstaan dan kan dat natuurlijk ook. Maar wil je jouw kind terugzien op de billboards en reclame uitingen op tv dan is dit je kans om het voor elkaar te krijgen. Veel vaders en moeders, maar daarnaast ook de kinderen zelf zien dit als een enorme kans om op te vallen.